Ajankohtaista

Suomen Keinojuuriklinikka tyytyväisenä mukaan Dextra-ketjuun

Pihlajalinna-konserni on ostanut Suomen Keinojuuriklinikan koko osakekannan hammaslääkäri Anneli Asikaiselta ja suukirurgian erikoishammaslääkäri Pekka Asikaiselta. Kaupan myötä Keinojuuriklinikka siirtyy osaksi valtakunnallista Dextra-ketjua. Suomen Keinojuuriklinikka on hammasimplanttien markkinajohtaja, jonka liikevaihto oli viime tilikaudella noin viisi miljoonaa euroa. Keinojuuriklinikan nykyinen henkilökunta siirtyy vanhoina työntekijöinä Dextran palvelukseen.

- Olemme hyvin iloisia, että Keinojuuriklinikka liittyy Dextra-ketjuun. Arvostuksemme toistemme tekemää laatutyötä kohtaan on molemminpuolista. Kaupan myötä saamme myös pääkaupunkiseudulle oman hammaslaboratorion, joka meiltä on toistaiseksi puuttunut, toteaa Dextran toimitusjohtaja Leena Niemistö.

Suomen Keinojuuriklinikka on alan tunnetuin toimija Suomessa. Klinikka sijaitsee keskeisellä paikalla Espoon Tapiolassa. Tiloissa on kahdeksan hoitohuonetta, kaksi leikkaussalia, röntgen ja hammaslaboratorio.

- Olemme pitkäjänteisesti rakentaneet Keinojuuriklinikan liiketoimintaa ja kehittäneet huippuosaamistamme. Meille oli tärkeää, että klinikka siirtyy osaksi laadukasta ja kehittyvää suomalaista yritystä, ja että osaavasta henkilökunnasta pidetään hyvää huolta, kertovat Anneli ja Pekka Asikainen.

Kauppa mahdollistaa myös Dextran Stockmann-yhteistyön kehittämisen. Tammikuussa 2015 Dextra avasi uuden hammasklinikan Helsingin Stockmann - tavaratalon 7. kerrokseen. Keinojuuriklinikka taas sijaitsee aivan Tapiolan Stockmannin naapurissa.

Lisätietoja:
Pekka Asikainen, Anneli Asikainen
0500-672 039, pekka.asikainen@keinojuuriklinikka.fi
anneli.asikainen@keinojuuriklinikka.fi

Leena Niemistö
toimitusjohtaja, Dextra Oy
varatoimitusjohtaja, Pihlajalinna Oy
050 597 9505, leena.niemisto@dextra.fi

Ari Heiskanen
suun terveydenhuollon liiketoimintajohtaja, Dextra Oy, Pihlajalinna Oy
040 866 8348, ari.heiskanen@dextra.fi

Suomen Keinojuuriklinikka on yksi Euroopan johtavista keinojuurihoitoihin erikoistuneista hammasklinikoista, joka tarjoaa laadukkaita ja monipuolisia suunterveydenhuollon palveluja koko perheelle. www.keinojuuriklinikka.fi 

Pihlajalinna-konserni on Suomen suurin kotimaisessa omistuksessa oleva sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottaja. Konsernin palveluksessa on noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista. Pääkonttorimme sijaitsee Tampereella. Dextra on osa Pihlajalinna-konsernia. www.pihlajalinna.fi ja www.dextra.fi 

http://www.pihlajalinna.fi/uutiset/suomen-keinojuuriklinikka-siirtyy-dextra-ketjuun

 

Takaisin